Copyright  - www.hwkracing.se  - 2009

Flockning

Elektrostatisk fiberbeläggning, mer känt som Flockning. Flockning innebär att applicera lim på en yta, För att sedan på elektrostatisk väg skjuta in stående strån av t.ex. Nylon eller bomull i limmet innan det härdar. Vi använder ett mycket starkt 2-komponents epoxylim och nylon av bästa kvalitet (3.3decitex vid 1mm) för att garantera våra kunder bästa möjliga finnish och hållbarhet!

 

 

 

Bilderna visar en sliten och sprucken inredningsdetalj från en Dodge Viper. Den ena bilden före och den andra bilden efter reparation & flockning. Vi gjorde i ordning och flockade hela inredningen i denna bil med en mycket nöjd ägare som följd.

Vi flockar i huvudsak inredningsdetaljer till bilar och båtar, men även andra saker vid förfrågning. För att se några exempel klickar du på bilden till vänster! Observera att bilderna i galleriet är tagna med blixt, vilket gör att ytan kan uppfattas som grå och ojämn. Flockningen på bilderna är absolut jämn och helt svart. Ytan vid 1mm flock kan närmast liknas med sammet! Nya och bättre bilder kommer inom kort.

Vi lagerhåller stora mängder flock & lim i ett antal olika färger. De flesta färger kan tas hem vid förfrågan.

START

FLOCKNING

STRYPVENTILER

TEAMBILAR

DEKALER

PRISLISTA

KONTAKT

Se även fler bilder under galleri »